Steam traint zich sterker!

Steam traint zich sterker bij GO! Outdoor Training.

Bij Steam geloven we in sport als ontspanning naast een stressvolle baan. We vinden de gezondheid van onze mensen erg belangrijk en denken dat sporten daarvoor onmisbaar is. Dus dat faciliteren we graag aan onze werknemers. Samen met Teun Zevenhek van GO! Outdoor Training hebben wij de perfecte combinatie gevonden van gezondheid, ontspanning en kracht. Met ons team trainen wij 2 keer in de week met een vaste groep bij GO!

Doelstelling bij GO!

Samen met Teun van GO! hebben we een aantal doelstellingen besproken die voor ons als bedrijf en onze werknemers belangrijk zijn in dit krachttraining traject.

  • Verbeteren van de algehele gezondheid
  • Ontspanning en stress verlichten d.m.v. sport
  • Teambuilding

De Succesformule

Bij Go! trainen wij met sportschool-faciliteiten in de buitenlucht dit geeft voor iedereen een extra dimensie aan het trainen.

Het is voor ons daarbij erg fijn dat iedereen op zijn eigen niveau (met gewichten) dezelfde oefening kan doen. Daardoor creëer je teamgevoel en stimuleer je elkaar. Maar iedereen heeft wel zijn eigen uitdaging.

Met name de combinatie tussen kracht en cardio werkt voor ons zeer prettig, iedereen uit het team wordt op deze manier uitgedaagd en heeft een voldaan gevoel na de training.

Het belangrijkste is misschien wel dat door de trainers met veel detail gekeken wordt naar de manier waarop iedereen de oefeningen uitvoert. Hierdoor verbetert niet alleen de techniek en houding maar ontstaan er ook geen blessures.

Het Resultaat

Een mooi voorbeeld van het trainen bij GO! is een werknemer van ons die slecht voor een lange tijd kon staan, had dan veel klachten in de lage rug en heeft het afgelopen weekend de hele dag op een festival gefeest en gedanst.

Maar we kunnen wel stellen dat alle deelnemers van de training zich fitter, sterker en meer ontspannen voelen. We ervaren een heel sterk teamgevoel. Daarnaast hebben we een natuurlijke dag gecreëerd waar we bijtijds stoppen met werk en waar we met een leeg hoofd om 18.00 uur naar huis gaan.

Quote Teun:

'Onze samenwerking met het bedrijf Steam is vanaf moment één erg krachtig geweest. Elke week staan ze te trappelen om in de buitenlucht te werken aan hun houding, kracht en energie. '

Wil jij na dit verhaal nou ook een proeftraining doen met je bedrijf?
Meld je dan aan door een mail te sturen naar Teun Zevenhek (teun7hek@gmail.com)
Ga voor meer informatie naar https://gooutdoortraining.nl/nl/home-nl/

Steam lanceert nieuwe wervingscampagne voor Dienst Justitiële Inrichtingen

Bekijk nieuwsbericht

Steam ontwikkelt nieuwe wervingscampagne voor de Politie met focus op diversiteit

Bekijk nieuwsbericht

Steam ontwikkelt nieuwe wervingscampagne voor Holland Casino

Bekijk nieuwsbericht

Mariska van den Belt

Director Cliënt Services