The online employer branding agency

Steam and employer branding. Inextricably linked. Specialized in finding fitting strategies and innovative concepts that make our clients’ brands stand out and that motivate their target groups.

Employees

the way we work

Steam and Tribe Global

Since 2011, Steam is part of a worldwide network of independent agencies.

Our knowledge and insights are shared with our professional partners in the Tribe Global network. We rely on each other in case our projects take us abroad. Not only convenient for our clients but inspiring to our agency.

Logo tribe global

STEAM ZOEKT EEN ERVAREN PROJECTMANAGER

Dit is de baan die je zoekt. Zeker weten. Wij zijn Steam: een reclamebureau met als specialisme employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Strategisch, creatief en vol energie. Met zo’n 25 collega’s zijn we leidend in Nederland en groeien we gestaag. Daarom zoeken we versterking met een ervaren projectmanager. Bij andere bureaus noemen ze je ook wel ‘producer’ of soms ‘accountmanager’. Als je maar van aanpakken weet.

WAT GA JE DOEN? Project management betekent bij Steam dat je vanaf dag één bij alle nieuwe projecten betrokken bent. De client director is in de lead, ondersteund door een van onze strategen. Als projectmanager ben je aangesloten vanaf het moment dat de briefing binnenkomt en zorg je ervoor dat het project van a tot z soepel verloopt. Dat betekent dat je ook veel samenwerkt met Strategie en Creatie, en de klant hierbij nauw betrekt. In de executiefase houd je je onder meer bezig met contentproductie voor evenementen, televisie, bioscoop, radio en online. Maar ook met diverse digitale producties, zoals websites, games en apps.  

Je begroot deze projecten en onderhandelt met toeleveranciers over budget en planning. Je werkt vaak samen met externe productiemaatschappijen en je bent verantwoordelijk voor de procesgang rond en de oplevering van het project binnen tijd en budget.

HOE ZIT JE IN ELKAAR? Voor onze klanten ben je een ontzorger. Jij maakt klanten blij. Ze vertrouwen je. Door op tijd te leveren binnen budget en binnen de afspraken. Je hebt veel contact met ze; telefonisch, face-to-face en via mail. Dat moet je leuk vinden, want dan vinden onze klanten het ook leuk. Intern stuur je de creatieve en digitale teams aan. Je plant ze in en begeleidt ze in het proces. Dat doe je met enthousiasme, tact en geduld, maar ook doortastend. Je bent hbo-opgeleid. Of in elk geval werk en denk je op dat niveau. En wil je minimaal 32 uur per week werken. We zoeken daarom een ervaren m/v, met zo’n vijf tot acht jaar (digitale) bureauervaring.

Onze projectmanagers zijn intelligente, doortastende en vooral prettige aanpakkers.

WAT BIEDEN WE? Een goed salaris Prima primaire en secundaire arbeidsomstandigheden, waaronder een goed geregeld pensioen en 30 vakantiedagen Ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen Relevante cursussen en congressen Leuke en ambitieuze klanten Afwisselend werk en een fijne werksfeer met leuke collega’s Goede en gezonde lunch Mooi ingericht kantoor met lekker terras Toplocatie in Amsterdam op bedrijventerrein De Schinkel, goed bereikbaar en vlak bij de A10 Leuke activiteiten met het hele kantoor

WAT DENK JE? Kunnen we wat voor elkaar betekenen? Stuur dan een mail naar marco@steam.nl. Doe je cv erbij; dat praat nog wat makkelijker.