Employer Branding voor ambitieuze werkgevers

Steam en employer branding. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gespecialiseerd in gedegen strategieën en vernieuwende concepten. Zo zorgen we dat de merken van onze klanten zich onderscheiden en we hun doelgroepen in beweging brengen.

Meet Steam

the way we work

Steam en Tribe Global

Steam maakt sinds 2011 deel uit van een wereldwijd netwerk van zelfstandige bureaus.

Met onze netwerk partners binnen Tribe Global delen we kennis en inzichten. We kunnen bij elkaar aankloppen als projecten ons over de grens brengen. Handig voor onze klanten, en uiterst inspirerend voor ons als bureau.

Logo tribe global

Steam zoekt een DIGITAL TALENT - UX/IA DESIGNER

Apps, VR/AR, sites, games; we maken het allemaal bij Steam. Daarom zoeken we slim, creatief, digital talent (m/v) met een scherp oog voor interaction-design. HBO-denkniveau. Een nieuwsgierige, leergierige ontwerper van mooie dingen. Medior, met in elk geval een jaar of 3 ervaring. HTML5, CSS3, [Javascript], veel beheers je al, nog meer wil je leren. Dat je de weg weet in de belangrijkste Adobe pakketten, daar gaan we vanuit. Voor Sketch ben je niet bang.

WAT WE BIEDEN

We bieden een fijne plek in ons team van 25 collega’s. Hard werken, vette dingen maken, en lol hebben met elkaar. Als je in bent voor een baan van ten minste 32 uur in de week, mail dan naar:
maarten@steam.nl inclusief je cv en een link waar we je werk kunnen bekijken.